NINA

Drifts og Administrasjonssjef

Tel: 91 54 60 25

Nina er ansvarlig for drift og administrasjon og er den som styrer produksjonsplanleggingen med stø hånd. Nina har jobbet hos oss siden 1997. De første årene i stempelavdelingen, men har siden 2011 jobbet tettere med etiketter og emballasje. Nina er den som ler høyest hos oss, og latteren er veldig smittsom.

TOR

Trykker


Tor er en av Norges beste på trykk og betjener i hovedsak vår nye HP Indigo digitalpresse til mange millioner kroner. Tor har lang erfaring på trykk/repro og vi er glade for hans unike kompetanse. Tor beveger seg alltid fort og presist. Tor er hel ved.

RITA

FerdiggjøringRita kom fra Bongs konvolutter i 2003. Hun betjener i hovedsak vår ABG Digicon Serie 3 ferdiggjøringsmaskin, og sørger for at etikettene blir rullet opp riktig og med korrekt lakk. Rita er like glad i maskinen sin som sine hunder.

THOR JØRGEN

Ferdiggjøring / TrykkerThor Jørgen er muligens den i Norge som produserer nøytrale etiketter raskest og betjener vår ATR maskin. Thor Jørgen kommer fra Bongs konvolutter 2007. Thor Jørgen kjører også vår nye HP Indigo presse, men best trives han når han kan produsere millioner av nøytrale etiketter. Thor Jørgen er hel ved i alt han gjør.

BJØRN

Dagligleder / salg

Tel: 91 19 15 10

Bjørn er daglig leder og har en allsidig leder bakgrunn. Han kom til Norstamp i 2013, Bjørn har jobbet i Bølgen & Moi kjeden sammen med sin bror. Erfaring som prosjekt direktør i hotellkjeden Thon Hotels, samt 6 år som adm.dir. i Porsgrund Porselænsfabrik. Bjørn brenner for samspillet mellom leverandør og kunde.

HENRIK

Prepress/Design

Tel: 91 55 04 16

Henrik har vært med oss siden 2005. Han er ansvarlig på repro og er den som løser problemene før de oppstår. Henrik bruker fritiden på programmering og er glad i en ny utfordring. Henrik trives best med litt høy musikk til arbeidet.

INGER

Stempel


Inger kan stempel produksjon, og sammen med Elisabeth er dette et radar-par. Inger sørger også for at alle utgående forsendelser fra Norstamp kommer trygt frem til våre kunder. Inger har vært med oss siden 1986, og elsker musikk til arbeidet.

ELISABETH 

Stempel


Elisabeth kan stempler, og sammen med Inger så sørges det for at stempler produseres på løpende bånd. Elisabeth har full kontroll på alt av gods som sendes fra Norstamp daglig. Elisabeth har vært med oss siden 1985, og er like presis hver eneste dag.

MERETE

Back-office/Salg

Tel: 915 488 17

Merete har lang erfaring og er den som har full kontroll på all back-office, og sørger for at samspillet mellom ordre og kunde fungerer på aller beste måte. Merete er skikkelig nøye i alt hun gjør, og kundene elsker det. På fritiden, og spesielt om sommeren, bader hun på Skutebakken.  

ANNA

Design/Prepress

Tel: 915 578 18  

Anna har jobbet med repro og design i mange år, og er vår kreative hjerne som alltid er løsningsorientert og et øye for god design. Når muligheten byr seg, elsker Anna og reise til spennende steder. 

NOEN AV KUNDENE VÅRE