Det er her

Norstamp er privilegert som har noen av de flinkeste folka denne bransjen kan ha. Tidlig står vi opp hver eneste dag for å produsere og skape verdier for våre kunder. Alltid serviceinnstilte og løsningsorienterte, og med fokus på å forenkle hverdagen til sine kunder. 

OM OSS

NORSTAMP er totalleverandør innen etikett og emballasje. Selskapets produksjon og hovedkontor ligger i hjertet av Vestfold, i Sandefjord kommune. Produktspekteret spenner seg fra nøytrale fraktetiketter til en- og flersidige etiketter, med trykk i farger etter våre kunders ønsker. Vi leverer film, beger og miljøvennlige emballeringsalternativer samt bølgepapp av høyeste kvalitet. Selskapet har i dag et bredt utvalg av kunder i hele Norge, fra et lite ysteri i Brimiland til noen av Norges største kjøttprodusenter.

Norstamp Etikett&Emballasje er eid av Arne B. Corneliussen AS (ABC), et selskap som er del av Orkla Food Ingredients.

Om Arne B. Corneliussen AS
Arne B. Corneliussen AS er et heleid datterselskap av Idun Industri AS og dermed en del av Orkla Food Ingredients, som er blant Europas ledende leverandører av ingredienser til bakerier og annen næringsmiddelindustri. ABC er en toneangivende fullsortimentsleverandør til kjøtt-, fisk- og næringsmiddelindustrien. Produktspekteret omfatter ingredienser, hjelpe- og tilsetningsstoffer, krydder, smaksstoffer, emballasje, natur- og kunsttarmer. ABC skreddersyr kundespesifikke blandinger i de fleste størrelser og kvanta i sitt moderne produksjonsanlegg på Økern.

Om Orkla Food Ingredients
Orkla Food Ingredients er den ledende aktøren i Nord-Europa innen bakeri- og iskremingredienser. De største produktgruppene er bakeri- og iskremingredienser, margarin- og smørblandingsprodukter, marsipan og plantebaserte matvarer.

NOEN AV KUNDENE VÅRE