Det er her

Norstamp er privilegert som har noen av de flinkeste folka denne bransjen kan ha. Tidlig står vi opp hver eneste dag for å produsere og skape verdier for våre kunder. Alltid serviceinnstilte og løsningsorienterte, og med fokus på å forenkle hverdagen til sine kunder. 

STOKKE

Selskapets produksjon og hovedkontor ligger i hjertet av Vestfold, i Sandefjord kommune.

OM OSS

Norstamp produserer og leverer grafiske produkter som etiketter, emballasje og kontorstempler. Selskapets produksjon og hovedkontor ligger i hjertet av Vestfold, i Sandefjord kommune. Selskapet ble etablert i 1973 som en ren stempelprodusent, og har gjennom de siste årene utviklet seg til å bli en betydelig aktør av etikett & emballasje i Norge.

Det største produktområde er i dag selvklebende etiketter & emballasje.
Etter en utvidelse av satsningsområder i 2003, ble Etikettproduksjon og salg av alt innen etiketter etablert.

Norstamp var Norges første produsent av digitaltrykte etiketter på rull, og produserer og leverer i dag alt fra etiketter til merking innen næringsmiddel- og annen industri.
Produktspekteret spenner seg fra nøytrale fraktetiketter til en- og flersidige etiketter, med trykk i farger etter våre kunders ønsker. Norstamp er på full fart til å bli en av hovedaktørene i etikettbransjen i Norge, og ligger i den fremste rekke teknologisk og innovativt. Vi har produksjonsmaskineri som er tilpasset alt fra store til små opplag, noe som gir fleksibilitet og konkurransekraft. I 2012 utvidet vi varespekteret med produkter innen emballasje, og fokus vil være på plastbeger med IML-etiketter, trykte esker i massiv kartong og trykt og utrykt film.

Selskapet har i dag et bredt utvalg av kunder i hele Norge, fra et lite ysteri i Brimiland til en av Norges største kjøttprodusenter på Øst og Vestlandet. Daglig etterlever vi vårt motto «Vi forenkler din hverdag». Norstamp har vært eid av Stormbull AS siden 1999, som er et solid selskap med et langt næringsengasjement i Norge.

NOEN AV KUNDENE VÅRE