Uansett antall, uansett farger og uansett hvor raskt du må ha dem, vil vi i Norstamp fortelle deg at vi er her for deg. Vi jobber sammen med deg som kunde for at du skal oppnå dine mål og ditt behov. Les gjerne litt om våre kunder og hvordan vi møter deres behov, eller bare ring oss. Vi er her vi.

Hos oss kan du enkelt bestille fra én etikett til flere millioner. Prisene er i prinsippet billigere jo flere etiketter du bestiller. Vi må uansett stille inn trykkemaskinen og ferdiggjøringsmaskinen, og derfor blir små opplag dyrere enn større opplag pr etikett. Vi trykker uansett med glede det opplaget du ønsker til konkurransedyktig pris, og med rask levering.

Noen kunder har egne designbyrå som enkelt sender oss ferdige trykkfiler for ned lasting.
Vi tilbyr også design tjenester til våre kunder, og våre designere starter gjerne med en brif sammen med deg som kunde, og jobber raskt og enkelt frem design slik at ditt produkt fremstår tydelig i markedet.  

• PDF-filer, arbeid i CMYK-modus.
• Legg lenkede objekter ved originalfilen. Vektoriser logo. Bruk høyoppløste bilder.
• Inkluder typesnittene eller vektoriser dem. Mindre enn 3,5 punkters tekst kan ikke trykkes. 
• Tilpass formatet til størrelse som er bestemt.
• Utfallende bilder, linjer og objekter skal ha 1,5mm utfall.


Kombinasjonsmulighetene på materialer er enormt, og det finnes flere hundre materialer og limtyper. Det er viktig for oss å vite bruksområdet til etiketten, og desto letter er det for oss å kunne gi deg som kunde riktig anbefaling av materiale og lim type.
Vi bruker materiale leverandører som er de aller beste og som stadig utvikler nye miljøvennlige materialer for dine produkter.  

Skal du bruke maskin til å sette etikett på dine produkter? Det er veldig viktig å vite i hvilken retning skal etikettene komme ut av rullen. Sjekk hvordan rullen er montert på maskinen, og hvordan etikett må være plassert på rullen til at den blir satt riktig på emballasje.

NOEN AV KUNDENE VÅRE